ПОЗОРНО: Християно-джихадисти протестираха пред сградата на БНТ срещу предаването „Вяра и общество“ и Горан Благоев | VIDEO & СНИМКИ (ОБНОВЕНО)

Автор: Doxologia INFONEWS

На 01 юли 2020 г. от 18:00 ч. групичка от 20–30 християно-талибани, организирани и подкрепяни от бившия Ловчански Митрополит и агент на КГБ г-н Гавриил, протестираха пред сградата на БНТ срещу предаването „Вяра и общество“ и Горан Благоев.

Организатор на протестния молебен (забележка: протестирането с Икони е богохулно нововъведение, което няма нищо общо с литийното шествие или с гражданския протест) за пред хората е християно-талибанската и русофилска туроператорска агенция „Искони“ на Галя и Георги Тодорови – те също присъстваха на нечестивото разбойническо сборище.

Разбира се, за контрол на протеста, г-н Гавриил беше изпратил и негови клирици: Иконом Борис Петров – наместник на Ботевград, Иконом Марин Божков – наместник на Троян, Йеромонах Михаил (Диловски) – Игумен на Чекотинския Монастир (той през тези дни получи дарение от Бойко Борисов), Иконом Любомир Казашки и Протойерей Михаил Ковачев от Ловеч.

Сред протестиращите християно-джихадисти бе и скандалната със своето поведение и отблъскваща мнозина от Църквата Василианна Ахмед Мерхеб – вживява се за игумения, непрекъснато хули Православната Църква и нейния Епископат, абсолютна фанатична и безбожница, русофилка, много близка до бившия Ловчански Митрополит Гавриил.

По време на протестния молебен беше насаждана религиозна омраза от присъстващи свещеници там, както и бяха пропагандирани ереси от протестиращите.

Позициите на протестиращите напълно съвпадат с позициите на г-н Гавриил и на Емил Кошлуков.

Сред протестиращите беше и Десислава Панайотова, служител в Културно-просветния отдел на Свещения Синод – християно-талибанка и русофилка, близка до г-н Гавриил. Недопустимо е на такова сборище да присъстват служители на Синода!!!

Десислава Панайотова
✎ КОМЕНТАРИ • COMMENTS ✎