ИЗВЪНРЕДНО: Google блокира акаунта на телевизията на руския олигарх и християно-джихадист Константин Малофеев

Константин Малофеев.

Автор: Doxologia INFONEWS

В нощта на 28 юли 2020 г. Google блокира YouTube канала Царьград ТВ, администриран от руския „православен“ олигарх и християно-джихадист Константин Малофеев.

Малко по-късно Google директно блокира акаунта на Царьград ТВ.


КРАТКА ВАЖНА СПРАВКА за Константин Валериевич Малофеев

Официално: ръководител на редица инвестиционни, информационни и обществени организации.

Реално: генератор на бурна антицърковна, антиморална, антиевропейска и престъпна дейност; заместник-ръководител на Световния руски народен събор; член на Патриаршеската комисия по семейните въпроси и закрилата на майчинството; организатор на редица църковни и около-църковни московски проекти: „Царьград ТВ“ – кремълска пропагандна медия, фондация „Свети Василий Велики“ – кремълска ченгеджийска фондация, извършваща хибридна атака в много страни, вкл. и в България чрез известната българо-арабска християно-джихадистка, фанатичка, безбожница и русофилка Василианна Ахмед Мерхеб, гимназия «Свети Василий Велики». Малофеев е санкциониран от САЩ и ЕС заради участието си в анексирането на украинския полуостров Крим от Русия през 2014 г. Малофеев е в „черния списък“ на Вашингтон и Брюксел и заради това, че финансира руските сепаратисти и терористи в източна Украйна, където до момента са загинали 13 200 души в продължаващия вече седма година конфликт. През септември 2019 г. Малофеев получи забрана да влиза на територията на България за 10 години. Той всъщност не може да влиза в Европейския съюз от март 2014 г. Освен това активите му на територията на страните членки на ЕС са замразени. Малофеев, типично за повечето християно-джихадисти в Русия и в България, се обявява срещу абортите, ваксините, гей браковете, правата на децата, западния свят, европейските цивилизационни ценности и демокрацията като цяло, макар че самите християно-джихадисти обичат тези неща. Характерното за християно-джихадистите е това, че те публично и агресивно се обявяват срещу неща, които (прикрито от обществото) извършват, но за Бога нищо скрито не остава. Тези възгледи Малофеев комбинира с монархизъм, национализъм, хомосексуализъм и … „руско православие“ (да не се бърка със Светото Вселенско Православие).

Християно-джихадистката русофилка Василианна Ахмед Мерхеб.

Google редовно блокира YouTube канали, администрирани от Русия. Включително и канали на държавни институции и политици. Социалните мрежи Facebook и Twitter действат по същия начин. Причината: непрекъснато провеждане на информационна пропаганда и хибридна атака от страна на руските граждани.

Константин Малофеев е решил да съди Google за всичко това:

Не сме получавали сигнали, известия или предупреждения от Google. Освен това администрацията на услугата все още не обяснява причините за блокирането. Те просто не се свързват с нас, затова планираме да разрешим конфликта в съда. Делото ще бъде подготвено от адвоката на Царьград ТВ. Ще допълня, въпреки натиска върху Царьград ТВ, няма да спрем да говорим истината“.

Ако от Google са решили да водят американска политика в Русия и да се държат като окупатори в нашата страна, ние не ги искаме. Това е дискриминация. Тази чужда платформа трябва да избере дали иска да работи в Русия, или не.“ – заключи безочливо Малофеев.

От Министерството на външните работи на Руската Федерация заявиха, че видеохостинг услугата е превишила собствените си правила и е нарушила политиката си.

Моментът, избран от модераторите на видео платформата за ограничаване на излъчването на руските медии, популяризиращи православните ценности, изглежда циничен. Призоваваме съответните международни и правозащитни организации да отговорят на тази неприемлива постъпка.“ – заявяват московските безбожници.

Екипът на Doxologia INFONEWS подкрепя изцяло Google в борбата му с хибридните атаки, идващи от Русия в политически и църковен план!

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal