Начало » Православна Църква » Нови поместни църкви » Православна Църква на Русия » Руска Църква в Украйна (РПЦвУ/бивша УПЦ-МП) » Архиепископ на Руската Църква в Украйна продава луксозна къща близо до Киев за $850 000 | СНИМКИ

Архиепископ на Руската Църква в Украйна продава луксозна къща близо до Киев за $850 000 | СНИМКИ

Превод: Соня Димитрова

Игуменът на Женския Монастир на Свети Пантелеймон в Киев, Архиепископ на РПЦвУ г-н Серафим Демянив обяви за продажба къща в село Новосилки.

Цената на къща от 300 квадратни метра, която се намира на 20 дка. земя, на сайта на агенция за недвижими имоти е закована на 850 хиляди долара, съобщава Слідство.Інфо.

По време на написването на този материал цената на имота все още е била 800 хиляди долара. Но след няколко дни тя нараства.

Подробни снимки на къщата са публикувани на сайта на брокера: Икони и картини с библейски истории висят в елегантно реновирани стаи. В описанието се посочва, че къщата има собствен кладенец с многостепенна система за филтриране на водата, сателитна телевизия, сигнализация и видеонаблюдение.

Мебелите и осветителната система в къщата са италиански, към втория етаж водят мраморни стълби, има кабинет с ръчно изработени мебели от дъб.

Общо къщата се състои от 5 дневни, освен това има четири санитарни възела. На територията на имението има и лятна къща, и беседка.

През април ви съобщихме, че споменатият Монастир на Свети Пантелеймон стана огнище на коронавирус, след като болният от COVID-19 Руски Митрополит в Украйна г-н Онуфрий се скри в него за Великден.

Източник: Релігійна правда

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal