Ще се проведе благотворителен турнир „Нека дарим надежда за живот на отец Николай“ в село Първомай

Футболен турнир с благотворителна цел – набиране на средства за изследвания и предстояща операция на отец Николай Кирилов Тренчев от с.Първомай, община Петрич, струващи 20 хиляди евро – организира ФК Огражден 1955. В него участват 14 отбора, разделени в две групи по 5 и една от 4. Минималната такса за участие е 100 лева. Играе се по системата всеки срещу всеки. От по-големите групи се класират първите три, а от малка-първите два отбора.

В момента се играят срещи от груповата фаза. Очаква се турнирът да приключи в неделя, 21 юни. Срещите се ръководят от местните авторитетни личности Кирил Атанасов, Красимир Петревски и Васил Кръстев и се провеждат на игрището на местната гимназия „Отец Паисий Хилендарски“ всяка вечер по три срещи на електрическо осветление. Очаква се финалната среща да бъде ръководена от международния футболен съдия Ивайло Стоянов от Петрич.

В отборите-участници има доста известни бивши и настоящи футболисти от общината и областта. Около 300 зрители всяка вечер наблюдават футболните двубои.

Източник: Агенция Спортал


 

Donate to Doxologia Infonews

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

 

Follow us on Twitter:

@doxologiainews

 

Follow us on Facebook page:

@doxologiainfonews

 

Join our Facebook group:

@doxologiainfonews.group

 

Follow us on Instagram:

@doxologiainfonews

 

Follow us on ВКонтакте:

@doxologiainfonews

 

Join our Telegram channel:

@doxologiainfonews

 

Subscribe to us on YouTube:

@doxologiainfonews