Начало » Православна Църква » Нови поместни църкви » Православна Църква на Русия » Православна Църква в Америка (Orthodox Church in America – OCA) » СКАНДАЛНО: Дете в руски Храм в Сан Франциско превърна Светия Олтар в детска площадка по време на богослужение | VIDEO

СКАНДАЛНО: Дете в руски Храм в Сан Франциско превърна Светия Олтар в детска площадка по време на богослужение | VIDEO

Автор: Doxologia INFONEWS

Свещеник Алексей Бикон извършва богослужение заедно с малкия си син. По време на служението на неговия баща, малкото момченце превръща Светия Олтар в детска площадка. Бащата така и не се трогва от действията на сина си. Явно за този свещеник богослужението е просто един механичен рутинен религиозен ритуал, а не служение Богу!

Това се случва в руския Храм на Свети Николай в Сан Франциско, САЩ.

Не бива сакралното време на богослужението и литургичното пространство да бъдат превръщани в детска площадка. Всяко нещо си има мястото. Пропускам подробности от другите оплаквания на енориашите срещу свещеника, само този клип ми е достатъчен, за да ги разбера. Гледах го с болка и дискомфорт. Това е най-малкото липса на духовен такт и се чудиш от глупост ли е, или от лошотия“, се оплаква потребител на канала Церквачь.

Видеото само говори за себе си:

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal