Начало » Новини » Светът » В Почаев призовават хората на тайна акция – „бдение срещу 5G антените“

В Почаев призовават хората на тайна акция – „бдение срещу 5G антените“

Превод: Соня Димитрова

Неизвестни хора планират да организират странна и загадъчна протестна акция в Почаев, Тернопилска област. Местните жители намериха обяви с призив към хората да дойдат до Градския съвет на «бдение срещу 5G антените».

Снимка на едно такова съобщение беше публикувано от потребители на Facebook, съобщава Главком.

«В нашата лудница всичко е стабилно» – коментира снимката потребителят.

В съобщението се казва, че гражданите трябвало задължително да излязат на протеста, «освен ако не им е безразличен техният живот и животът на децата им».

«Не отивайте там, това е капан! Антената вече стои, те лесно и бързо ще чипират всички, които се съберат!» – предупреждава местен жител.

«Някой да каже на тези тъпаци, че в Украйна все още няма 5G антени, дори не се говори за това, особено пък в Почаев. Така че можете да си седите» – добавя експерт, който е наясно с разпространението на технологиите в Украйна.

От Doxologia INFONEWS припомняме, че през месец април град Почаев беше поставен под карантина заради огнище на коронавирус. Въпреки големия брой заразени, Настоятелят на местната Лавра отказа да пусне лекари, които да вземат проби на обитателите за коронавирусна инфекция.

Източник: Духовний Фронт України

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal