Борисов, Адрианополският Епископ Евлогий и журналисти ще бъдат глобени за нарушаване на противоепидемичните мерки

НА СНИМКАТА: Премиерът се „зарежда“ с положителна енергия от Иконата.

Автор: Doxologia INFONEWS

Адрианополският Епископ Евлогий, министър-председателят Бойко Борисов, членовете на неговия екип и журналисти, присъствали на посещението му в Рилския Монастир във вторник, ще бъдат глобени с по 300 лева за неспазване на заповедта на здравното Министерство за носене на маски на закрити обществени места. Това съобщиха за Свободна Европа от Министерството на здравеопазването.

Във вторник Борисов и екипът му бяха на посещение в Рилския Монастир. Премиерът влезе в Храма без маска. Същото сториха и ръководителката на правителствената информационна служба Севделина Арнаудова, Адрианополският Епископ Евлогий, журналисти и други.

След посещението, вестник „Сега“ съобщи как премиерът не спазва противоепидемичните мерки. Те бяха затегнати преди ден, след регистрираното увеличаване на броя на случаите с доказан COVID-19 в България. Със заповед на здравния министър отново е задължително, а не както бе досега препоръчително, носенето на предпазни маски в закрити обществени пространства с изключение на питейни и хранителни заведения.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal