Архиепископът на Австралия: Има връщане от пътя на наркотиците

In other languages: GR

Автор: Doxologia INFONEWS

„Днес е Международният ден за борба с наркотиците. Днес се дава възможност да се разсъждава до каква степен тази съвременна напаст е поразила човечеството и особено младите хора, и в същото време да се осъзнае спешната нужда от обединени координирани действия на всички нива не само за излекуване на съществуващия проблем, но и преди всичко за борба с причините, които водят главно младите хора към задъдените пътища на пристрастяването с наркотични вещества.“ – това заяви Архиепископът на Австралия г-н Макарий по повод Международния ден за борба с наркотиците.

Към всички, които приемат наркотици, отправям моята молба: Опитайте се да видите положителната страна на живота и помолете за помощ от Църквата или от друга институция, за да ви помогнат да се освободите от тази зависимост. Има връщане от пътя на наркотиците. Можете да се освободите от тях.“ – каза още Архиепископът.

Архиепископията на Австралия отправя апел към родителите, преподавателите, духовниците и към всички, които работят в тази област, винаги да бъдат жертвени по отношение на запазването и укрепването на любовта, единството и мира в семействата, училищата и като цяло в обществото.

По информация на Ρομφαία.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal