Μητροπολίτης Νιγηρίας Αλέξανδρος για μη άνοιγμα των Ναών: «Περισσότερη υπομονή και να συνεχίσετε να προσεύχεστε στο σπίτι»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί αδελφοί,

Με λύπη μας σας ενημερώνουμε για τη νέα απόφαση που ανακοινώθηκε χθες, 16 Ιουνίου 2020, από την Κρατική Κυβέρνηση του Λάγκος, η οποία ανέβαλε επ’  αόριστον το άνοιγμα Εκκλησιών (και τζαμιών).

Παρόλο που ο Καθεδρικός Ναός ήταν έτοιμος να ανοίξει ξανά και να λειτουργήσει σύμφωνα με τις οδηγίες του Κράτους, φοβόμαστε ότι θα πρέπει να ασκήσετε περισσότερη υπομονή και να συνεχίσετε να προσεύχεστε στο σπίτι. Εν τω μεταξύ, ο καθεδρικός ναός θα συνεχίζει με live streaming της Λειτουργίας κάθε Κυριακή όπως γίνεται απ’ αρχής της Καραντίνας.

Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε εγώ ούτε οι ιερείς της Ενορίας και το Ενοριακό Συμβούλιο του Καθεδρικού Ναού είμαστε άνετοι με αυτή την κατάσταση. Είμαστε τόσο απογοητευμένοι, όσο όλοι εσείς.

Καλούμαστε, για άλλη μια φορά, να είμαστε υπομονετικοί και προσευχόμενοι, περιμένοντας μέχρις ότου το κράτος επιβεβαιώσει ότι είναι ασφαλές να ξανανοίξουμε, διατηρώντας τις οδηγίες του NCDC.

† Μητροπολίτης Αλέξανδρος

Στην πόλη του Λάγκος

17 Ιουνίου 2020

Πηγή: ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ


 

Donate to Doxologia Infonews

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

 

Follow us on Twitter:

@doxologiainews

 

Follow us on Facebook page:

@doxologiainfonews

 

Join our Facebook group:

@doxologiainfonews.group

 

Follow us on Instagram:

@doxologiainfonews

 

Follow us on ВКонтакте:

@doxologiainfonews

 

Join our Telegram channel:

@doxologiainfonews

 

Subscribe to us on YouTube:

@doxologiainfonews


✎ КОМЕНТАРИ • COMMENTS ✎