ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άλλο Δελτίο Τύπου ενέκρινε η ΔΙΣ και άλλο βγήκε στην δημοσιότητα

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


In other languages: BG

Την έντονη αντίδραση του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου προκάλεσε το χθεσινό ανακοινωθέν της ΔΙΣ σχετικά με την υπόθεση  των δηλώσεων του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για το θέμα των εκτάσεων γύρω από το νοσοκομείο της Βούλας «Ασκληπιείο».

«Το κείμενο το οποίο δημοσιεύθηκε δεν ανταποκρίνεται ούτε απηχεί το περιεχόμενο του κειμένου που ενέκρινε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει για το ακίνητο του «Ασκληπιείου» Βούλας» τονίζει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας σε αποκλειστική δήλωση του στο orthodoxia.info.

Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας έντονα προβληματισμένος για το συμβάν, αναρωτιέται πώς έγινε αυτή η αλλαγή και από ποιον, εν αγνοία των μελών της Συνόδου που ήδη είχαν εγκρίνει άλλο κείμενο.

Έτερο μέλος της ΔΙΣ που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του επιβεβαίωσε πως πράγματι το κείμενο που διαβάστηκε και εγκρίθηκε από το σώμα των Ιεραρχών είναι διαφορετικό, σημειώνοντας μάλιστα πως ουδεμία από τις φράσεις που αναφέρονται στο εκδοθέν δελτίο Τύπου δεν αναφέρθηκε κατά την συνεδρίαση της ΔΙΣ.

Πηγή: Ορθοδοξία INFO


DONATION

If you wish, you can support us with your donation. We thank you from the bottom of our hearts!


✎ КОМЕНТАРИ • COMMENTS ✎

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ