18 животни бяха ритуално принесени в жертва в регионалното управление на Руската гвардия

Превод: Соня Димитрова

Обред по жертвоприношение на 18 животни (не се уточнява какви точно) беше извършен в Управлението на Руската гвардия в Чеченската република «в деня за възпоменание на А.-Х.Кадиров». За това съобщи на 14 май държавната телевизионна и радиокомпания «Грозный». Два тона месо, получени от жертвоприношението, бяха раздадени на семействата на загиналите служители на вътрешните войски. Религиозната церемония бе проведена непосредствено на територията на Управлението на федералната служба.

«Помним всички, които отдадоха живота си в името на нашето Отечество. В най-трудния период първият президент на Чеченската република, Героят на Русия Ахмат-Хаджи Кадиров беше първият, който се изправи в защита на законните интереси на жителите на Републиката. И днес, под ръководството на ръководителя на региона Рамзан Кадиров, ние продължаваме делото на Ахмат-Хаджи за благото на народа, за благото на родината» – отбеляза генерал-майорът на полицията Шарип Делимханов, по чието поръчение беше организирано мероприятието.

Първият президент на Чеченската република, Героят на Русия Ахмат-Хаджи Кадиров, който преди това е бил мюфтия на частично признатата Чеченска република Ичкерия (през 1994 г. той дори официално обявява джихад на Русия), загина при експлозия на 9 май 2004 г. на стадиона, където се провежда концерт за Деня на победата.

Източник: Credo.Press

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal