Руската Църква в Молдова в духа на християно-талибанизма предупреждава за «опасността» от Бил Гейтс, 5G технологията и от предстоящата ваксинация срещу коронавирус

Превод: Соня Димитрова

Синодът на Руската Православна Църква в Молдова (РПЦвМ) на 20 май поиска бъдещата ваксинация от коронавирус да бъде доброволна. В своето обръщение Синодът се позовава на някаква «допълнителна информация за предстоящото вкарване на чипове в човешкото тяло чрез ваксина», а също така разказва за опасността от дейността на американския милиардер Бил Гейтс и от технологиите 5G за човечеството.

«Трябва да се заяви, че ваксинацията представлява опасност от микрочипиране или попадане на странични устройства в организма на човек. Обществото в много европейски страни протестира срещу задължителната употреба на ваксини, особено на ваксината срещу COVID-19, защото ги разглежда като начин глобалната система от антихристи да въведе микрочипове в телата на хората, за да ги контролира с помощта на 5G технологията», – цитира «Интерфакс» обръщението на Синода.

Според документа «Бил Гейтс се счита за основния човек, отговорен за създаването на технологията за микрочипиране чрез ваксина, която вкарва наночастици в организма, които реагират на вълни, предавани чрез 5G технология и позволяват на системата да управлява дистанционно хората».

По-рано «информацията» за Гейтс, на която се позовава митрополията, беше опровергана в международните медии. 5G мрежите и технологии не се тестват или използват в Молдова. Това съобщи Националната регулаторна агенция за електронни комуникации и информационни технологии (НАРЭКИТ) в отговор на разпространението на невярна информация по този въпрос.

По-рано Синодът на РПЦвМ заплаши премиера на Молдова Йон Кику, че ще спре да се моли за него, ако традиционните богослужения в църковните помещения не бъдат разрешени.

Източник: Credo.Press

Коментар: Doxologia INFONEWS

„Опасенията“ на Руската Църква в Молдова са в сферата на теорията на конспирациите и християно-талибанизма.

За съжаление, противоканоничните диоцези на Московската Патриаршия (Украйна, Беларус, Молдова и останалата част на света), извън нейната канонична територия – Руската Федерация, изпадат също като своя център Москва (Кремъл, ФСБ) в християно-талибанизъм. Последиците от 70-годишното безбожие и войстващ ченгеджийски комунизъм водят до такова богоборческо мислене и до създаването на разни теории и учения, които противоречат на Учението на Православната Църква.

Християно-талибаните винаги си създават някакъв невидим враг, с когото трябва да воюват в „името на Бога“ – Бил Гейтс, 5G мрежата, чипирането, печата на антихриста, ваксиниране и пр. Всъщност те по този начаин създават битие на злото, с което си мислят, че воюват, а всъщност си сътрудничат с него, заблуждавайки самите себе си.

Ненормалността, психопатиите, несъзнателната (неразумната) ревност по Бога не са характерни за разумния и любящ християнин. Бог е любов, следователно лице, приело Христа чрез Свето Кръщение, което не изпитва любов към ближния си не може да бъде християнин.

В Православната Църква нямаме нужда от православни джихадисти, които в „името на Бога“ извършват престъпления, нарушения и грехове! Това е голям грях директно срещу Бога! Дали ще бъде простен, само Бог знае.

Християно-талибаните от сутрин до вечер говорят само за антихриста, за края на света, за чипирането, за печат на антихриста, за тайни знаци в личните документи, за несанкционирани от Църквата „пророчества“ и „чудеса“, за планирани гонения срещу нея, за това, че имало знаци, които ни подсказвали, че сме в последните времена и пр., и пр.

Ако имаха Христос в сърцето си нямаше да говорят за всичко, изброено по-горе. Те говорят за това, което е в техните сърца! Видно само  антихристът се намира там.

Ако имаха вярва в Бога, но със знания и любов, щяха да знаят, че сме в последните време още от времето на Свети Йоан Златоуст, но по Божия милост и безкрайна любов, Бог постоянно забавя настъпването на момента, когато трябва да дойде антихриста. Откакто Господ Иисус Христос създаде Едната, Свята, Католическа и Апостолска Църква на Петдесетница, още оттогава Църквата се намира в гонение! А кога ще дойде антихристът е Божия тайна! Не бива да се вълнуваме от това! Нека да гледаме да спасим душата си и да помогнем на нашите ближни, вместо да мислим, кога ще дойде антихристът. Не е важно той кога ще дойде, а дали ние ще бъдем подготвени да го разпознаем, когато дойде, така че да не ни плени със своята харизма и лъжечудеса. Мнозина ще тръгнат след него. Първите, които ще го последват са именно тези, които сега се бият в гърдите колко много са вярващи и как постоянно „опазват“ Църквата на Христос от тези, които Той може да унищожи за по-малка част от милисекунда. Ако Бог беше поверил Своята Църква на човеци да я пазят, тя нямаше да съществува!

Слава Богу за Covid-19, защото така християно-талибаните излязоха от хралупите си и показаха своята истинска дяволска същност и кому служат. Тук става въпрос за епископи, презвитери, дякони, монаси и вярващи християни, които са последователи на богоборческото учение на християно-талибанизма!

Благодарение на пандемията от Covid-19 се показаха наяве и всички скрити проблеми в Църквата, които трябва да бъдат решени в най-скоро време!

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal