Около двайсетина християно-талибани се събраха пред Синодалната Палата в Атина, крещейки като обезумели

Автор: Doxologia INFONEWS

Днес в 9:00 ч. започна заседанието на Постоянния Свещен Синод на Еладската Църква. Малко след 9:00 ч. пред Синодалната Палата се събраха около двайсетина християно-талибани, които протестираха срещу затварянето на храмовете.
Християно-талибаните крещяха като обезумели: „не се страхуваме от вируса, а само от Бога“, „Пастири, кажете на кого служите?“, „Глас народен, гняв Божий“, „Как можеш да оставиш затворени храмовете, а народа го скандализира без Литургии“, според Ορθοδοξία INFO.
Незаконното струпване на християно-талибаните продължи около половин час, а след това протестиращите се разотидоха мирно, преди полицаите да дойдат и да ги глобят.
За радост, християно-талибаните в Гърция са рядък вид, но с мощен глас на обезумяла тълпа след гладиаторска битка от времето на Римската империя.
В България техните събратя по фанатизъм, мизантропия и безумна вяра в Бога без любов и знания, са около 200–300 души, които основно висят в социалните мрежи, изливайки своята злоба и омраза, отблъсквайки по този начин останалите невъцърковени българи от Църквата. И именно така се стигна до трагичната картинка в България, редовно черкуващите се да са около 1000–2000 души в цялата страна. Оказва се, че активните членове на БПЦ-БП реално се състоят от 1200 клирици и 2000 християно-талибани и християни.


Donate to Doxologia INFONEWS: IBAN
BG83STSA93000024673844

 

Follow us on Twitter: @doxologiainews

 

Follow us on Facebook page: @doxologiainfonews

 

Join our Facebook group: @doxologiainfonews.group

 

Follow us on Instagram: @doxologiainfonews

 

Follow us on ВКонтакте: @doxologiainfonews

 

Join our Telegram channel: @doxologiainfonews

 

Subscribe to us on YouTube: @doxologiainfonews


✎ КОМЕНТАРИ • COMMENTS ✎