Начало » Разни » COVID-19 » На Саратовския Митрополит Лонгин от РПЦ му беше съставено предписание за това, че не носи защитна маска | VIDEO

На Саратовския Митрополит Лонгин от РПЦ му беше съставено предписание за това, че не носи защитна маска | VIDEO

Автор: Doxologia INFONEWS

Полицейските органи поемат контрола върху това дали гражданите в Руската Федерация носят на обществени затворени пространства задължително защитни маски. В това число влизат пазарите и хранителните супермаркети.

Полицай спира в голям хранителен магазин Саратовския и Волски Митрополит г-н Лонгин (Православна Църква в Русия) за проверка. Оказва се, че Митрополитът не носи маска и така нарушава законоустановените правила, които важат за всички граждани без изключения!

Митрополитите са обществени личности и трябва да имат отговорно поведение и да са положителен пример за вярващите. На Митрополита му е направено предписание за неносене на маска. Не се знае дали му е наложена глоба, какватo се налага на останалите закононарушители. След направеното предписание Митрополит Лонгин със своя помощник напускат хранителния магазин, явно недоволни от направеното предписание.

Източник: САРНОВОСТИ

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal