Начало » Православна Църква » Нови поместни църкви » Православна Църква на Гърция » Митрополията на Перистери ще раздава по 1750 порции храна дневно на бедни и нуждаещи се хора

Митрополията на Перистери ще раздава по 1750 порции храна дневно на бедни и нуждаещи се хора

Превод: Йордан Георгиев
Програма за разпределяне на готова храна за хора, които имат нужда се реализира в район Перистери (Атина) от Свещената Митрополия на Перистери (Еладска Църква) в сътрудничество с ПрефектураАтика.
В своето комюнике от Митрополията на Перистери заявиха:

«В рамките на пастирската грижа и на постоянния интерес на Високопреосвещениянаш Митрополит гн Климент за бедните и наймалки наши братя в Господа в сътрудничествос Префектура Атика, се реализира Програма за разпределениена 1750 порции храна (готова храна за закуска и вечеря през цялата седмица и през почивните дни).
Отговорни за разпределениетоще бъдат свещениците от Енорийските Благотворителнифондове, спазвайки всички предвидени хигиенни мерки, заради наложените мерки във връзка с коронавируса.
Храната ще бъде раздавана всеки ден от отговорния по Програмата отец Теодорос Асимакопулос от КатедралнияХрам, а след това ще бъде разпределяна по домовете (от съответните свещеници – Бел. прев.) с отделянето на необходимото внимание към нашите братя.
ГорепосоченатаПрограма се предвижда да продължи поне един месец».
Източник: Περιστέρι News
Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal