Митрополитът на Серес благодари на зам.-министъра на земеделието за подпомагането на социалната хранителна банка на Митрополията

Превод: Йордан Георгиев

С жест на социална чувствителност и солидарност зам.-министърът на земеделското развитие г-жа Фотини Арамбадзи, която е родом от Серес, на 14 май 2020 г. е предоставила за втори пъти голямо количество брашно, антисептични продукти и други продукти от първа необходимост на Социалния магазин на Църквата на Серес «Κιβωτός Αγάπης (Кивот на любовта)», така че местна Църква в Серес да продължи безпрепятствено своето човеколюбиво (благотворително) дело.

Високопреосвещеният Пастиреначалник на Свещената Митрополия на Серес и Нигрита г-н Теолог Апостолидис благодари на зам.-министъра на Серес за благородния жест, пожелавайки нейният пример да намери много привърженици, така че с общи усилия да бъдат подкрепени финансово уязвимите групи от нашето общество.

Високопреосвещения Митрополит отбеляза, че както сереското общество, така и обществените личности от местния политически и икономически живот подкрепят морално и материално това усилие на Църквата – факт, който ни изпълва с надежда и радост.


Източник: Ρομφαία

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal