Архиепископът на Австралия: Не е лесно да намериш хора, които да повярват в това, което правят | СНИМКИ & VIDEO

Превод: Йордан Георгиев

На 21 май 2020 г. Архиепископът на Австралия г-н Макарий (Вселенска Патриаршия) посети централните офиси на Гръцкия Център за социални грижи в предградието на Сидни, Нютаун.

Архиепископ Макарий разговаря в топла атмосфера с директора г-н Стелиос Магдалопулос, със сътрудниците и персонала на Центъра като отправи към всички топли благодарности за отдадеността, която проявяват по време на изпълнение на тяхното благочестиво дело. «В действителност, да намериш хора, които да вярват в това, което правят и да го правят от сърце е нещо, което не е лесно», отбеляза между другото Архиепископът.

Освен това, той изказа своята увереност към хората, които се намират на първа линия и допринасят за Организацията на Свещената Архиепископия на Австралия, като заяви: «Чувствам се много благословен и щастлив, че ви имам. Също така се чувствам много сигурен, защото знам, че делото, което правите, го вършите правилно».

Накрая, Архиепископът увери сътрудниците и персонала на Центъра, че ще продължи да бъде до тях. Той им молитства да имат Божията благословия и ги мотивира да продължат да работят със същия жар към още по-голям принос към хората, които се намират в нужда.

Източник: Ἱερὰ Ἀρχιεπισκοπὴ Αὐστραλίας


 

Donate to Doxologia Infonews

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

 

Follow us on Twitter:

@doxologiainews

 

Follow us on Facebook page:

@doxologiainfonews

 

Join our Facebook group:

@doxologiainfonews.group

 

Follow us on Instagram:

@doxologiainfonews

 

Follow us on ВКонтакте:

@doxologiainfonews

 

Join our Telegram channel:

@doxologiainfonews

 

Subscribe to us on YouTube:

@doxologiainfonews


✎ КОМЕНТАРИ • COMMENTS ✎