Пълната програма на заседанието на сборището в Аман за 26 февруари 2020 г.


Автор: Doxologia INFONEWS

Програмата на това сборище в Аман е много кратка, ясна и обвита в пълна загадъчност, като от времето на Студената война или на срещи провеждани между тайните служби, или свързани с международната сигурност. Дори не прилича на братска сбирка на по чаша кафе или чай в йорданската пустиня.

Програмата има следния дневен ред:

9:00 ч.– молитва за начало на заседанието в конферентната зала на хотел Fairmont. Интересно на кого и за какво ще се молят.

13:00 – 16:00 ч. – аудиенция при Краля на Йордания Абдула II. Засега няма данни какъв ще е съставът на делегацията, която ще посети Краля.

17:00 – 20:30ч. – продължение на заседанието в конферентната зала. Очаква се оформяне на някаква обща позиция от тази антиканонична среща, която най-вероятно ще бъде представена на обществеността.

Преди това обаче е забранено да се изнася всякаква информация от заседанието, както ви съобщихме по-рано. Вероятно руските тайни служби ще инсталират блокиращи и заглушаващи устройства, за да няма връзка със залата от външни фактори. Но това няма да спре изтичането на информация.

Най-голямата зала по площ в хотел Fairmont е конферентна зала „Diamont“, която е със 133 кв.м. площ, с вместимост от 116 души. Разположението на залата е амфитеатрално. Другите две големи зали са: конферетна зала „Emerald “ и конферентна зала „Sapphire “, съответно със 120 кв.м. и 104 кв.м. площ. Вместимостта е 120 души за първата зала и 100 души за втората зала. Разположението на тези зали също е амфитеатрално.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal