ВНИМАНИЕ: Сайтът orthochristian.com разпространява руска пропаганда, омраза и расизъм

Автор: Doxologia INFONEWS
От Doxologia INFONEWS искаме да предпазим нашите читатели от този вреден и пагубен за душевното и духовното здраве на православния християнин сайт: www.orthochristian.com. Този сайт пропагандира руската, имперска, агресивна и антиправославна политика, която осъществяват от Кремъл, ФСБ (руски тайни служби) и изпадналата в еклисиологична ерес Московска Патриаршия срещу Православната Църква.
В този сайт се разпространяват опорните точки на ROCOR, т. нар. Руска Задгранична Православна Църква. Сега тя е полуавтономна Църква към Московската Патриаршия. Тази Църква беше 80 години в схизма. От 2007 г. е част от Московската Патриаршия. Около нейното обединение и относно хиротониите на нейните епископи и нейните „канонизации“ има много съмнителни и спорни моменти от канонична гледна точка. Всички тези проблеми, които бяха прикрити преди 10 години, сега излезнаха на бял свят, благодарение на предоставянето на Томоса за автокефалия на Православната Църква в Украйна.
Бъдете изключително внимателни, когато влизате в този сайт. Всички тези, които препубликуват или превеждат статии от този сайт, са разпространители на руската пропаганда и зараза.
Не ви препоръчваме да четете от него, тъй като информацията, която е изложена вътре, съгласно наши източници е съставена от много добре обучени психолози, които работят във ФСБ. Информацията е така структурирана и програмирана, че да бъде лесно възприемана от мозъка, така че той (мозъкът) да не я подложи на критичен анализ.
От една година Кремъл, ФСБ и Московската Патриаршия водят хибридна война срещу Православната Църква. Но който воюва с Бога и Неговата Църква, нищо добро не е видял.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal