Начало » Новини » Светът » Кипърският Архиепископ Хрисостом II замина за САЩ на лечение

Кипърският Архиепископ Хрисостом II замина за САЩ на лечение

Превод: Йордан Георгиев
Негово Блаженство Кипърският Архиепископ Хрисостом II днес следобед замина за САЩ след приключването на един цикъл от химиотерапия. Той заминава за специализиран медицински център, където ще бъде подложен на операция, заради рака на черния дроб.
Негово Блаженство ще бъде придружен от личния си лекар, както и от неврохирурга г-н Теолог Теологу и директора на Архиепископския кабинет г-н Михаил Спиру (виж тук).
От Doxologia INFONEWS на 03 януари тази година ви споменахме  за това, че Архиепископ Христостом II планира такова пътуване за САЩ. Важно е да припомним, че Негово Блаженство беше диагностициран през месец юни 2018 с два малки тумора в черния дроб. На 17 октомври 2019 в Лондон беше подложен на операция за отстраняването им, а след това се подложи на химиотерапия, която приключи на 02 януари 2020.
Екипът на Doxologia INFONEWS изразява своята морална и молитвена подкрепа към Негово Блаженство, като му благопожелава скорошно изцерение! Напомняме, че Бог никога не изоставя Своите верни чеда, дори и когато им изпраща тежки изпитания!
Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal