Автор: Веселина Тодорова

Да си православен християнин съвсем не значи да се окичиш със знамена и кръстове, и да викаш: „СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ“, „СМЪРТ ЗА ВСЕЛЕНСКИЯ ПАТРИАРХ И ПАПАТА“, „САМО БПЦ-БП“, „АЗ НЕ СЪМ ПЕ*ЕРАСТ, ТИ СИ ПЕ*ЕРАСТ! СМЪРТ ЗА ПЕ*ЕРАСТИТЕ“, „ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ“.
 
За съжаление Руската Православна Църква благославя съществуването и дейността на нацистките организации – виж тук.

Не, ти не си християнин! Ти си злобен, комплексиран и прост българин, прикрит хомосексуалист, на който му се иска пък не му стиска; на който незадоволеността и комплексите му го избиват на смотан национализъм и антихристиянски фундаментализъм!

Да си християнин означава да живееш както те е учил Христос. Ако Христос те е учил да налагаш вярата си, да биеш, да хулиш, да подмолничиш, да лицемериш, да злобееш и да убиваш, то това не е моят Христос! Моят Христос ме е учил да обичам и да правя добро (дори и на враговете си)! Аз се старая да живея по този начин. На теб ако не ти харесват Христовите призиви за любов, единност, мир и радост – то поне не ги изопачавай и извращавай.

България не зависи от теб, жалки Бай Ганьо, а от Бога! Ако Бог допусне, България за една секунда може да бъде приравнена със земята, а ти да останеш отдолу под развалините, казвайки последната си молитва (ако още си жив). Е, то е ясно, че примерно ако успееш да се спасиш ще намразиш Бога, защото е допуснал да се разруши скъпото ти Отечество, великата твоя Майка България, за която си готов дори и да убиваш хора.

Църквата не зависи от теб, бедни фарисеино, а ти зависиш от нея. Не ти можеш да я „спасяваш“, а тя теб.

Никой не е длъжен да търпи твоя „православен“ български фашизъм! Никой не е длъжен да търпи твоите психопатологични възгледи за родолюбие! Лекувай се! Ако не искаш – отивай да живееш при диваците от племето Кавахива (щата Мато Гросо, Бразилия). 


DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal